0

М ачът между Етър и Добруджа от 38-ия кръг на първенството по футбол във Втора лига със сигурност ще остане паметен поне за двама души. 

На почивката на двубоя фен на Етър с уникален жест предложи брак на своята приятелка. От козирката на стадион "Ивайло" пред очите на нищо неподозиращата дама се спусна огромен транспарант с надпис "Поля, ще се омъжиш ли за мен???".

Поля буквално се разтрепера и се разплака от радост, попадайки в прегръдките на Стойчо Кушлев, който пък чу заветното "Да".

От клуба веднага реагираха и от уредбата на стадиона поздравиха двойката с емблематичната песен "Can't Take My Eyes Off You" на Франки Вали, а в сайта на клуба отправиха своите сърдечни пожелания към младата двойка. 

И докато с Поля нещата се случиха доста по-лесно, за да се реши на тази важна стъпка, то отборът на Етър нямаше шанс да влезе директно в Първа лига и да донесе втора радост в рамките на тези 90 минути за Стойчо.

Етърци спечелиха с 3:2, но това нямаше сериозно влияние върху класирането, тъй като по същото време Хебър (Пазарджик) би с 2:1 при гостуването си в Симитли и взе директна промоция.

"Виолетовите" остават с 68 точки, с 2 по-малко от първите три отбора Септември (София), Хебър и Спартак (Варна).

Иначе Поля е дъщеря на една от легендите на местния клуб - голмайсторът на "болярите" от 80-те години Ивелин Младенов.