0

Е дна от най-привлекателните професионални голфърки Чарли Хъл е била атакувана от свой почитател в разгара на Откритото първенство на САЩ. 28-годишната красавица, която завърши на 19-о място, разкри как фенът се е опитал да я покани на среща на самия терен.

Чарли отказала, но оценила творческите му усилия. „Някакъв човек ми подхвърли: „Изпуснах нещо“. После ми даде листче с телефона си и каза: „Ето го номера ми, изпратете ми съобщение, за да се разберем къде ще ви заведа на вечеря довечера“. Естествено, никога не съм му изпращал съобщения, но беше толкова смешно“, сподели Хъл, която е родом от английския град Кетъринг, но прекарва зимите в дома си във Флорида.

Отскоро сърцето на Чарли е заето от риалити звездата Газ Бийдъл, който миналата година се раздели с жена си и майка на двете си деца Ема Маквей. Самата Хъл има зад гърба си неуспешен брак с ММА състезателя Ози Смит. 36-годишният Газ много обичал да взима голф уроци от новото си гадже.

Благодарение на апетитното си тяло тя има 400 000 последователи в Инстаграм, където обича да се показва по бански. Основните приходи в банковата й сметка обаче все пак са от голф. Чарли, която този сезон стигна до №7 в света (в момента е №9), вече е изкарала 7 млн. паунда от наградни фондове.

Блондинката тренира от едва 2-годишна, а на 13 напуска училище и започва да се обучава дистанционно, за да участва в турнири. Откакто влиза в елита на голфа, нейната кауза е да се бори срещу клубовете, където се допускат само мъже. Попитана дали някога е била дискриминирана, тя обясни пред Би Би Си: „Когато бях на 7 и победих 17-годишно момче, той накрая ме напсува“.

Наред със спорта, нейна страст са бързите автомобили и през февруари тя си подари джип BMW X5 за 67 000 паунда.