0

Б разилската футболна легенда Роналдо най-накрая се прежали да предложи брак на Селина Локс.

Нежната блондинка е със своя сънародник от 2015-а, но чак сега той й поиска ръката.

Това се случи на ваканция в Доминиканската република, където двамата са  на почивка с всички деца на Феномена. 178-сантиметровата моделка се похвали с пръстена в Инстаграм, където написа: „Казах „да“! Обичам те завинаги, Роналдо“.

Влюбените имаха интензивни последни месеци – отидоха заедно на мондиала в Катар, а след това събраха цялото семейство в дома си в Испания.

Селина е с 15 г. по-млада от 46-годишния Роналдо и се надява на дете от него, защото той е замразил сперма, въпреки че си направи вазектомия. Бившият нападател на Барселона, Реал (Мадрид), Интер и Милан има 22-годишен син Роналд от първата си съпруга – футболистката Милене Домингеш, а от бившата си годеница Мария Беатрис Антони се радва на дъщери Мария София (13 г.) и Мария Алис, която е родена на една и съща дата с батко си Роналд – 6 април, но 10 години по-късно. Двамата обикновено празнуват заедно рождените си дни.

Освен това световният шампион имаше забежка с културистката Мишел Умезу, а през април 2005-а роди от него син Александър, чието бащинство Феномена призна след дълга съдебна битка. Неотдавна 40-годишната бразилка се е подложила на процедура по връщане на девствеността. Пред сайта Em Off Мишел обяви, че все още не е намерила любовта, но би приела интимна връзка с някого само след църковен брак