0

Т айсън Фюри може да е Краля на тежка категория, но далеч не царува в собствената си кухня. Бащата на 7 деца беше набеден като ужасен готвач от съпругата си Парис, която разказа за неволите на боксьора във втората си книга.

Веднъж Тайсън решил да сготви за цялата си челяд, но след 5-часови мъки нито едно от отрочетата му не искало храната. „След като цялата къща миришеше на развалена кучешка храна, той ни извика всички в кухнята и започна да сервира купички със сива утайка. Изглеждаше абсолютно отвратително“, обясни Парис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

Тя добави: „Не е изненадващо, че никой от нас не се доближи до яденето, дори Тайсън реши да го пропусне и 5 минути по-късно всичко отиде при кучето на съседа. Освен управлението на лятното барбекю на съпруга ми му е забранено да изпълнява каквито и да било готварски задължения“.

Според Парис са отминали времената, когато тя трябвало да го храни преди голяма битка, защото Циганския крал вече разполага с диетолог и личен готвач. На тях ще разчита и преди сблъсъка с бившия шампион на UFC Франсис Нгану на 28 октомври.

33-годишната Парис издаде на 28 септември автобиографичния си роман „Как го прави тя? Децата, Тайсън и аз“. „Книгата е за това как се справям с възходите и паденията в домакинството на Фюри независимо дали става дума за сложни проблеми, които поставят на изпитание силата и търпението ми, или отбелязване на специални етапи, които осмислят цялата ми упорита работа. Разкривам защо нашето семейство е най-голямото ни постижение и тайните на моята 15-годишна връзка с Тайсън. Ще споделя родителски съвети, домакински трикове и стъпките, които предприемам, за да се грижа за собственото си благополучие и за протичане на възможно най-гладко ежедневие“, обясни тв звездата, която наскоро роди последното си дете - син. С Тайсън са също родители на Венесуела (14), Принс Джеймс (11), Принс Тайсън II (7), Валенсия Амбър (5), Принс Адонис Амазая (4) и Атина, на 2 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

„Няма да се преструвам на безупречен модел за подражание. Не съществува идеална съпруга и майка. Въпреки добрите си намерения признавам, че понякога бъркам, но се уча от грешките си“, обясни блондинката.