0

Д атската красавица, с която Томи Фюри кръшна по време на ваканцията си в Северна Македония, е двойничка на годеницата му Моли-Мей.

Британският „Сън“ стигна до нейната самоличност – казва се Мила Корфиксен и е на 20 години. Заради тази забежка боксьорът беше изхвърлен от любимата си, с която се сгоди миналата година.

„Той е истински джентълмен“, заяви Мила, която реши да разкаже своята версия за случилото се. Младата дама отрича да е правила нещо нередно с по-малкия брат на Тайсън Фюри и допълва, че самата тя има стабилна връзка. „Засякохме се в нощен клуб, бях с приятели. Томи ни покани на неговата маса. Прекарахме си добре, забавлявахме се, смяхме се много, но нищо нередно не се е случило”, обясни красавицата, която живее в Малмьо, но голяма част от лятото прекарва при роднини в Охрид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Тя допълва, че се засякла с Фюри в още два случая. „Бяхме по едно и също време на едно и също място, но само толкова. Общувахме един-единствен път. Когато видях какво се пише, останах шокирана и реших да потърся контакт с Моли-Мей“.