0

Т айсън Фюри е като звяр в брачното ложе. Боксьорът май направи поредното бебе, докато чака боя си за титлата в тежка категория срещу Александър Усик на 18 май в Рияд, Саудитска Арабия.

„Осмото е на път“, повдигна завесата към личния си живот Циганския крал и показа снимка на съпругата си Парис, която грее в тясна рокля в кремаво на партито по случай 16-ия рожден ден племенницата си Суит. „Майка на 7 деца и все още красива, все още силна и моя опора“, добави 35-годишният британец.

Самата Парис също публикува кадър от събитието, а коментарът на 35-годишния здравеняк е красноречив: „Тук изглеждаш малко бременна“. „По дяволите, Тайсън. Остави утробата на жената да си почине“, посъветва го един от нейните 1,8 милиона последователи в Инстаграм.

Новината за новото бебе идва само шест месеца след появата на седмото. На 18 септември 2023-та русокосата изгора на боксьора роди сина си Принс Рико. Въпреки че състоянието на разрастващия се клан се оценява на 50 милиона паунда, Парис обяви тогава, че е изпрала и подготвила за него дрешките на останалите деца.

Първородната Венесуела вече е на 14 и признава, че нейният татко е много строг. „Не ми дава да се гримирам, ядосва се, когато се разкрасявам. Един път направо побесня, когато ме видя в тясна и къса лилава рокля“, разказа наскоро тийнейджърката. След нея в семейството се появиха Принс Джеймс (11), Принс Тайсън II (7), Валенсия Амбър (6), Принс Адонис Амазая (4) и Атина (2), и Принс Рико.

Осмата бременност на Парис вероятно ще е основна тема и в най-новия сезон на документалния филм „У дома с Фюри“. Семейството има дълъг опит заедно, боксьорът и любимата му са заедно, откакто той беше на 17, а тя на 15. През 2008-а двамата вдигнаха сватба, а година по-късно се появи и първото им отроче. Оттогава не са спрели да дундуркат бебета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)