0

У анда Нара съвсем се е разпуснала в отсъствието на съпруга си Мауро Икарди.

Докато нападателят е на турне с Пари Сен Жермен в Япония, любимата му жена го е ударила на купон в Ибиса. Там тя е с двете си дъщери от футболиста – Франческа и Исабела, и сестра си Заира. В нета се появи шокиращо видео, което показва как непознат мъж целува пищните гърди на русокосата аржентинка по време на концерт на пуерториканския певец Осуна.

На клипа се чува как Заира, разбрала, че някой снима случващото се, казва: „Изтрий, изтрий“. Според медиите в Испания човекът, прехласнал се по бюста на Уанда, се казва Еди Алварес. Не е ясно обаче дали той е случаен посетител в нощния клуб, който не познава дамите, или е част от компанията им.

 

Атрактивната аржентинка, която е мениджър на съпруга си, и Икарди преживяха криза в края на миналата година и едва не стигнаха до развод. Тогава той беше изловен в изневяра с актрисата Чайна Суарес, но след дълъг и мъчителен период остана с Уанда Нара.

Русокосата футболна съпруга в последните дни публикува необработени снимки от плажа, на които ясно личат всичките й несъвършенства. „Момичета, аз съм успешна не заради самата себе си – такава, каквато съм. Яжте пица и не се чувствайте виновни. Когато бях с ковид, не качих снимка. Но качвам, когато съм на терасата и имам хубава гледка. Накратко, туширането на снимките може да помогне, но може и да навреди. Уверявам ви, че обичам всеки сантиметър от тялото си. И да – имам целулит като много други, дори имам акне. И се гордея, защото съм истинска“, написа в Инстаграм Нара.