0

И спано-аржентинката Джорджина Родригес, другарката на португалската футболна суперзвезда Кристиано Роналдо, пак се изфръцка с нова придобивка – часовник.

Бившата продавачка в мадридски магазин показа как Кристиано е стоплил сърцето й по случай нейния 30-ти рожден ден.

CR7 поръча на марката Jacob Co дизайнерска версия на часовника от не особено престижния модел G-Shock, но с розова каишка и инкрустирани около циферблата скъпоценни камъни.

Точната цена на този модел часовник е неизвестна, но според различни експерти подаръкът е струвал на нападателя на Ал-Насър не по-малко от 100 хиляди долара.

Джорджина Родригес отпразнува 30-ия си рожден ден с децата на Малдивите. В Инстаграм всичко надлежно е документирано с много снимки, от които преобладават кадри отзад с пищните й заоблености.

Кристиано Роналдо поздрави своята любима чрез видео връзка. Освен скъпия часовник, футболистът я разчувства и с огромен букет от червени рози, който тя прегърна, докато слушаше пожеланията на любимия.

Двамата имат връзка без брак от 2016 г.

Роналдо и Джорджина имат две деца заедно. На 12 ноември 2017 г. Джорджина роди дъщеря, която беше кръстена Алана Мартина, а на 18 април 2022 г. се роди дъщеря Бела Емералда.