0

С кандалният футболен бос Здравко Мамич жъне успехи на нежния фронт.

Хърватинът откри сродната си душа в лицето на над 30 години по-младата Йелена Планинич. Двамата не просто са лудо влюбени, но и вече планират сватба.

Бракът ще е трети за 63-годишния Мамич, който е известен с пиперливия си език и множеството скандали, които сътвори като футболен агент и директор в Динамо (Загреб). През 2015-а той и брат му Зоран бяха арестувани по обвинение в измама за над 15 милиона евро, а като свидетел беше призован дори Лука Модрич. Заради далаверите им в родината им ги наричат братя Измамич.

Сега обаче Здравко е далеч от футбола и изживява втора младост с Йелена, която е по-малка от сина му Марио. Мъжът, който тази година ще навърши 32, е по-голям от бъдещета съпруга на баща си. Той е от първия брак на Здравко с 8 години по-възрастната от него Нада. От втория с Марина пък има две дъщери – Луция и Ива. Двете момичета са умни и амбициозни, завършили са съответно в Ирландия и Швейцария.

 

Йелена също има един брак зад гърба си. Тя оставила съпруга си именно заради Мамич. Според медиите в Хърватия връзката между младата дама и футболния шеф започнала още преди три години, когато тя била негова секретарка. Тогава обаче той все още бил с втората си съпруга Марина, затова и пазели в тайна любовта си.

Сега обаче и двамата са свободни и се радват един на друг. Двамата често могат да бъдат забелязани в Мостар (Босна и Херцеговина), където дори си купили общ апартамент.