0

Е дна от най-красивите звезди в НФЛ Травис Келси разкри, че е опитал, но не е успял да се добере до поп сензацията Тейлър Суифт. Двукратният шампион от Супербоул с Канзас Сити Чийфс си бил наумил да се срещне с певицата на един от концертите й на стадион „Ароухед“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

33-годишният играч разказа за случката с връстничката си в подкаста, който движи със своя брат Джейсън Келси (35), футболист на Филаделфия Ийгълс. За опита си да проникне в бекстейджа в Канзас Сити Травис коментира: „Тя явно не искаше да вижда никого или поне не желаеше да се срещне с мен, така че аз го приех лично“. Брат му се шегува, че родената в Пенсилвания Суифт е отказала срещата заради своята мания по Ийгълс

„Бях разочарован – призна Келси. - Ала ми обясниха, че тя не говори преди и след шоуто, за да пази гласа си за 44-те песни, които изпълнява. Натъжих се, че не можах да й дам една от гривните, които бях подготвил за нея“.

Въпреки че не успя да се срещне с Тейлър лице в лице, спортистът каза само топли думи за нея и нарече шоуто й невероятно.

Зад гърба си Травис, който се изявява на поста тайт енд, има 5-годишна връзка с инфлуенсърката Кайла Никол. След няколко събирания и раздели двамата в крайна сметка скъсаха окончателно през май 2022 г.

Колкото до Тейлър Суифт, тя ходеше с куп знаменитости, сред които Джейк Гиленхал, Еди Редмейн, Зак Ефрон, Хари Стайлс, Джон Майер, Джо Джонас, Том Хидълстоун и Калвин Харис. След краха на 6-годишната й връзка с актьора Джо Алвин тя тръгна с Мати Хийли, вокалист на The 1975. 34-годишният музикант за първи път бе забелязан на неин концерт в Нешвил през май, когато седна във ВИП ложата заедно с близката приятелка на Тейлър – Джиджи Хадид.