0

В пореден скандал се забърка състезателят по американски футбол Антонио Браун.

Той забърса известната в музикалните среди Сидни Кристин. Младата дама е модел и продуцент, работила е с редица известни изпълнители, сред които и Дрейк. В последните дни обаче за нея се говори не заради професионалните успехи, а заради клюката около интимния й живот. Печално известният спортист отключи спекулациите като публикува снимка със Сидни от леглото. По-лошото обаче дойде след това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lil CC (@cydneychristine)

 

Неизвестно защо Антонио реши да извади на бял свят чат между двамата. В него тя го моли: „Моля те, не постъпвай така с мен. Кажи какво да направя и ще го направя“, без да е ясно какво точно е извършил футболистът. Той отговаря как може да му бъде затворена устата. „Ако не искаш да те изложа, преведи ми 5000 долара, които пръснах по теб“, пише 33-годишният Браун, който през януари беше изхвърлен от Тампа Бей, след като захвърли фланелката си.

По това време нервите му бяха опънати покрай поредния скандал, този път с пищната Ава Луис, която го обвини, че я заразил с COVID-19. Мацката, която има свой акаунт в платена платформа за възрастни, разкри пикантни подробности от интимните си отношения с Антонио. Ядоса я офертата от 10 000 долара, пратена й от адвоката му в замяна на мълчанието й относно секса с играча по време на карантина. „С него беше хубаво, но бързо. Издържа 30 секунди орална любов и заспа. После се събуди и поиска пак и пак продължи 30 секунди“, разказа Ава при едно радиоучастие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Louise (@avalouiise)