0

Е дна от най-красивите футболистки в света Ана Мария Маркович изкуши феновете си в социалните мрежи с кадри от Дубай. 24-годишната хърватка, която има над 4,5 милиона комбинирани последователи в Тик-Ток и Инстаграм, си подари заслужена ваканция.

„Страхотни кадри, вие сте огън“, написа един от почитателите й, а друг добави: „От класическа красота до екзотично съвършенство“.

Сексапилната спортистка имаше труден и изпълнен с травми сезон с Грасхопър, в който изигра едва пет двубоя, след като на 4 март 2023-та контузи жестоко десния си крак – имаше счупена подбедрица, скъсани кръстни връзки и менискус. „Плаках четири дни“, призна по-късно Маркович, която пострада в среща срещу бившия си клуб - ФК Цюрих. Именно там започва кариерата й през 2017-а преди през 2020-а да премине в Грасхопър. Иначе нападателката живее в Швейцария от 12-годишна, но е родена в Сплит и за националния отбор на Хърватия вече има 16 мача и два гола.

Освен на плажа в ОАЕ Маркович разпусна и със сафари в пустинята. Не по-малко атрактивен от нея бе приятелят й – португалският футболист Томас Рибейро. Двамата близо година криха връзката си, но сега не спират да се показват в Инстаграм, явно защото тъгуват един за друг. Срещат се в Грасхопър, но защитникът напусна миналото лято, за да се присъедини към Витория Гимараеш в родината си.

„В началото пазех отношенията ни в тайна. Първо, защото исках да се уверя дали любовта от разстояние ще проработи. А и изобщо не се интересувам от мнението на останалите“, обясни блондинката, чиито снимки в Инстаграм харесва самият Неймар. Тя обаче твърди, че любимият й играч е Кристиано Роналдо.