0

О слепителната футболна половинка Анна Ариаудо отдели част от времето си, за да отговори на любопитството на своите последователи в Инстаграм. От миналия юни красавицата е омъжена за вратаря на Аталанта Хуан Мусо, с когото отпразнува заедно триумфа на отбора му в Лига Европа.

Феновете не се посвениха да попитат италианката дали си е увеличавала гърдите, на което тя честно отвърна: „Да, след бременността те абсолютно не бяха в хармония с тялото ми. Хирургът е от Бергамо, няма социални мрежи и е много старомоден".

През 2022-а Анна дари аржентинския национал със син Александро, като футболистът твърди, че тя е най-добрата майка и съпруга на света. Засега Ариаудо съвместява двете роли със следването по медицина в университета на Генуа.

Попитана в Инстаграм как ще се справи със специализацията при евентуален трансфер на навършилия наскоро 30 г. Хуан, Ариаудо отвърна: „Ще си помисля, когато и ако се случи. Всичко има своето време, не обичам да се тревожа за проблеми, които не съществуват в момента. Това е съвет, който ми дадоха преди години и прилагането му подобри живота ми с 400%. Искам да направя магистратура по естетика. И да бъда майка. А що се отнася до специалността, предпочитам да се концентрирам върху изпитите, тъй като специалностите, които ме интересуват, са с много високи резултати“.