0

С ветовната шампионка по футбол със САЩ Али Лонг очаква близнаци от един от най-верните членове на треньорския екип на Григор Димитров – Кейси Кордиал.

37-годишният американски доктор, който е мануален терапевт и кондиционен специалист, работи с тенис звездата ни от 2017 г.

Покрай работата си Кейси се запознава и с Лонг, която има над 50 мача с националния отбор. Според медиите зад океана д-р Кордиал още не е разведен със съпругата си Морийн, от която има дъщеря Ландън и син Лука, които през май ще навършат съответно 7 и 4 г.

Пред списание „Пийпъл“ обаче Кейси и Али обявиха пред света, че официално са двойка. „Винаги съм мечтала да бъда майка. Като спортист играеш за себе си и за отбора си, но сега се вълнувам, че съм в позиция да играя за семейството ми и да имам различна перспектива върху живота“, обясни Лонг, която е играла 9 седмици, преди да разбере след 6 теста, че е бременна.
Тя се разплакала, когато научила, че ще има близнаци. 34-годишната блондинка призна, че няма търпение да роди, Кейси също. “Много съм благодарна, че имам възможността той да се грижи за тялото ми и се вълнувам, че след бебетата ще ме вкара в най-добрата ми възможна форма“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allie Long (@allie_long_)

 

“Много сме щастливи, че скоро ще имаме близнаци. По някакъв начин мама става все по-красива с всеки изминал ден и дори все още има плочки на корема. Повече от благодарен съм, че сме заедно в това пътешествие“, написа самият Кордиал в Инстаграм.

Сътрудничеството между Кейси и Гришо започна летящ старт. Още на първия им съвместен турнир в Бризбейн нашето момче става шампион, въпреки че е бил под въпрос заради контузено коляно, с което д-р Кордиал се справя.