0

С ватбеният сезон във футбола e в разгара си и ергените капят един след друг.

Само тази седмица под венчилото минаха трима от финала на Шампионската лига, като съотборниците Алесандро Бастони и Федерико Димарко го направиха в Южна Италия.

Пръв на брега на морето в Пулия тържество направи Бастони, който още на 31 май подписа с моделката Камила Брешани, но партито за близки и приятели бе отложено за 23 юни. Клипчетата от веселбата създадоха напрежение в социалните мрежи и вбесиха феновете на Старата госпожа, тъй като Алесандро и гостите му бяха заснети как пеят: „Който не скача е недъгав ювентинец“ и „Къде си тръгнал, след като никога няма да спечелиш Шампионската лига“. 24-годишният играч на Интер и Италия поиска ръката на връстничката си Камила през март 2022-а, след като двамата се сдобиха с дъщеричка Адзура два месеца по-рано. Малката беше в прегръдките на майка си по време на целия ритуал, а големият ден завърши след полунощ със заря.

Колегата на Бастони в защитата на нерадзурите – Димарко, се е оженил в събота за Джулия Мацокато, на която предложи брак още на 28 декември 2021-а в Дубай. 25-годишният Федерико и неговото момиче скриха събитието, но ги издаде сватбената им агентка. Младоженците се радват на дъщеря Клое (4) и син Николас, почти на 2 г.

Звездите на Манчестър Сити Ерлинг Холанд и Родри пък уважиха венчавката на съотборника си Аймерик Лапорт в Барселона. 29-годишният защитник каза „да“ на испанката Сара Ботело, която срещна по време на дългия си престой в Атлетик (Билбао). Сред поканените бе и един от най-близките приятели на Аймерик – Икер Муниаин, който рита за Атлетик от 2009-а и е капитан на отбора.

Танцьорката Ботело и Лапорт също вече са родители – на син Лукай, която се появи на бял свят миналия август. Те продадоха правата за снимките от пищната си сватба на списание "Ола".