0

К уп известни личности събра галавечерта на бойните спортове на о-в Щванице.

И имаше защо, тъй като в октагона излязоха страховити бойци като Карлос Вемола - Терминатора и бразилецът от Манаус, Амазония Фелипе Лима - Златото. Най-обсъжданата тема на събитието обаче бе появата на една от любимките на чешкия спорт Каролина Мухова. И по-специално фактът, че не бе сама.

Мухова, която е 17-а в световната ранглиста, се гушеше сред публиката до млад красавец. Това веднага изостри интереса на медии и фенове. От чешкия „Експрес“ разкриха, че мъжът не е някой друг, а бившият тенисист и настоящ треньор Рой Сарут де Валк. 31-годишният нидерландец впечатлява с външен вид, а и е разностранно надарен. Припечелва като модел, но също така композира и пее. Някои от хитовете му като Where We Are, Lovedrug и др. са относително популярни. Каролине също си пада по музиката, като от няколко години свири на китара. Друга обща тяхна страст е фотографията.

Присъствието на тенисистката, разбира се, бе отбелязано подобаващо. Особено щастлив бе промоутърът Онджей Новотни, който сърдечно й благодари и изтъкна постиженията й на корта. Най-вече скорошния финал на „Ролан Гарос“, загубен за нейно съжаление от полякинята Ига Швьонтек.

Иначе Галата на намиращия се в Прага сред река Вълтава о-в Щванице си заслужаваше. Особен фурор направи белгийският боец Лосене Кейта, известен като Черната пантера. Той първо счупи крак по време на мач, а след това предложи брак на красивата си приятелка.

Освен Мухова и Рой Сарут ММА битките на живо изгледаха политикът и бивш министър-председател на Чехия Андрей Бабиш, моделът Андреа Бездекова, водещата Люси Борхиува и др. известни лица в страната.