0

Н ападателят на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо минава през лична драма.

Младият футболист беше натирен от гаджето си Ева Гарсия само три месеца след като двамата станаха родители на син Енцо. Причината е тривиална – изневяра от страна на играча, при това най-вероятно не една. Испанката подхрани слуховете, след като спря да следва аржентинския национал.

За да направи историята още по-пикантна, Ева публикува своя снимка с бебето и написа: „Ти и аз срещу света“.

Тя също като бащата на детето си е на 19 и се нанесе при него в Манчестър. И двамата са родени в Мадрид и се познават още от деца, макар да обявиха, че са заедно от 2021 година. Връзката им мина през криза и през пролетта на 2022-ра, но в крайна сметка двамата изгладиха отношенията си и създадоха общо дете. Синът им се роди на 5 октомври и се предполагаше, че окончателно ще заздрави връзката на родители си.

Надеждите обаче са едно, а реалността друго. Три месеца по-късно Ева реши да бие шута на Гарначо, който пренебрегна Испания, за да играе за родината на майка си Аржентина. Слуховете гласят, че причината е забежката му със съседката Валентина Сенторя. Тя е от приятелския кръг на Алехандро и Ева и напоследък често публикува общи снимки. Под последната й с играча се заформи любопитен диалог. Неин фен я попита какви ги върши с Гарначо, на което близък до нея отговори: „Правят второто му дете“.  

Именно това изчерпало търпението на Ева, която натирила неверния си любим. Бясна, тя реши за открехне още малко вратата, след като на въпрос на свой последовател в социалните мрежи би ли простила изневяра, многозначително заяви: „Вече съм прощавала“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva García (@eevichuu)