0

Л юбовният живот на дискретния Гави вече повече от месец е основна тема на испанските медии.

Слуховете свързват таланта на Барселона с красивата студентка Ана Пелайо още от първите дни на август, но официалното потвърждение май вече е налице. В социалните медии се появиха снимки от семеен обяд по повод рождения ден на майката на футболиста. Сред многото роднини и близки приятели е и въпросната Ана.

За нея не се знае почти нищо, освен че е с две години по-голяма от Гави, който това лято навърши 20. Някои фенове обаче предполагат, че именно тя е загадъчната млада дама, която през 2022-а подаде на футболиста бележка с телефонния си номер. Това се случи по време на събитие, организирано от Барселона, на което халфът раздаваше автографи. Въпросната девойка, облечена в елегантна рокля по тялото и голи рамене, беше сред наредилите се на опашката.

Самият халф пази в дълбока тайна личния си живот и всячески се старае да не създава поводи за клюки. През август обаче се издаде с коментар под снимка на госпожица Пелайо в Инстаграм. Тогава той не използва думи, но емотиконите със сърце и целувка казват много.

Талантът вече почти година е извън игра, след като през ноември 2023-а скъса кръстни връзки и беше опериран. Тежката контузия му поречи да играе на европейското първенство и да стане шампион с Испания. От миналата седмица той вече тренира наравно със съотборниците си и се очаква да се завърне в игра съвсем скоро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Pelayo (@anapelayozz)

Младият футболист винаги е заявявал, че най-голямата му опора е семейството – татко Пабло, мама Гавинин и по-голямата с година кака Аурора. За Гавинин, която навърши 45 и покани на празника си Ана Пелайо, преди две години тръгна пикантният слух, че е преспала с Жерар Пике. Никой от замесените не коментира, не се намери и потвърждение и новината бе определена като фалшива.

В Испания Гави е известен и като любимеца на испанската инфанта Леонор. Тя дори измоли баща си – крал Фелипе VI, за фланелка на националния отбор с подпис и посвещение от звездата.