0

П оредни пикантни подробности от връзката на Райън Гигс с бившата му приятелка Кейт Гревил излязоха наяве покрай съдебния процес срещу легендата на Манчестър Юнайтед. 

Делото в Англия се следи с особен интерес, като 48-годишният уелсец е обвинен в побой над доскорошната си любима. 

След като Гигс призна, че е пристрастен към секса, адвокатите на Гревил опитаха да ударят по него, показвайки любовна поема в еротичен стил, която той й е пратил. Оказа се обаче, че самата Кейт, която е с 11 г. по-млада от бившия футболист, го е провокирала да напише стихотворението, чието съдържание на моменти си е откровено порно. След размяна на „безобидни“ съобщение в началото, явно нахаканата в началото Кейт му изпратила кратко стихче, в което се чете: „Всеки ден ме караш да се гордея, защото си добре надарен“.  

Именно след това Гигс буквално се развихрил с химикал в ръка и написал: „Караш ме да се чувствам смешно там долу... когато вдигаш поглед и се взираш“. Творчеството на 13-кратния шампион на Англия пък завършва с фразата: „Караш ме да се чувствам твърд като тотем“.

По-рано обвинителите извадиха данни за скандала на 1 ноември 2020 г., когато се твърди, че Гигс е нанесъл удари върху Кейт Гревил и сестра й. Тогава Кейт искала да се изнесе от общия им дом и да отиде на хотел, но тогавашният селекционер на Уелс опитал да я спре, докато си събирала багажа.

Твърди се, че в последвалата кавга той я ударил с глава в лицето, причинявайки й оток и синини. На сестрата Ема пък стоварил лакът в челюстта. Репутацията на легендарното крило се срина през 2011-а, когато стана ясно, че е имал 8-годишна извънбрачна връзка със съпругата на брат си.