0

Т енис националът за купа „Дейвис“ Александър Лазаров се е разделил с бившата гимнастичка.

Дълго време красавицата, която 18-годишна слага край на кариерата си заради травма в кръста, следваше гаджето си по турнирите. И му беше на кадем.

Любовта им избухна през пролетта на 2020-а, когато един на друг ги представиха другата ни двойка гимнастичка и тенисист - Християна Тодорова и Димитър Кузманов. Стелиана тъкмо се беше върнала от треньорски ангажимент в Япония, а Алекс - от прекъснат заради пандемията турнир в Доха. В трудните месеци за спортистите след това двамата бяха неразделни, а пътуванията и ваканциите си Янкова съчетаваше с обучението по психология в Нов български университет, след като преди това е завършила актьорско майсторство. Сега страстната пътешественичка, която е имала ангажименти в Америка, Пуерто Рико, Париж и Лондон, ще обикаля сама света след раздялата си с Лазаров.

Алекс Лазаров и Стелиана Янкова вече не са заедно.

 Алекс Лазаров и Стелиана Янкова вече не са заедно.
istock,lap.bg, Инстаграм

24-годишният Алекс, който е трето поколение тенисист, разказа за края на отношенията им в емоционално обръщение в Инстаграм. „Не е много лесно в момента, но реших да го споделя по този начин, защото никога не съм го криел. Искам да ти благодаря, че ме накара да повярвам в някои неща, накара ме да повярвам и в себе си и ме дари с най-красивите и щастливи моменти в моя живот. За съжаление любовта не е за всеки... Любовта е привилегия, която идва в животите на много хора, но остава само при някои“, написа роденият в Маями Лазаров.

Накрая той посвещава следните силни думи на Стелиана: „Никога не е имало и със сигурност няма и да има човек, който да се докосне така до мен, както успя ти. Пожелавам ти да намериш щастието си, да продължаваш да мечтаеш и никога да не поглеждаш назад. Успех!“.