0

Н ационалният вратар на Италия Джанлуиджу Дунарума ще скрепи дългогодишната си връзка с любимата Алесия Елефанте с брак.

Футболистът чу заветното „да“ след романтично предложение на фона на светлините на Айфеловата кула и водите на Сена. Той се реши на важната крачка месец след като детската му любов го дари със син Лео. Бебето се роди на 13 септември именно в Париж, където татко му играе в ПСЖ от лятото на 2021 година.

Италианецът се бе постарал изненадата да е наистина много голяма и запомняща се. Самият момент бе запечатан на видео и споделен от красивата му половинка в социалните мрежи, която попита: „Това ли истинският живот?“. Кадрите показват декорация с десетки свещи, балони, бели, червени и розови цветя, както и пътека, белязана от бели розови листа, по която вратарят води любимата си – тя е със завързани очи, а той нежно я води за ръка.

Романтичното предложение беше запечатано със страстна и дълга целувка, а последователите на двамата в социалните мрежи засипаха влюбените с поздравления. Една от първите реагирали беше Джесика Малена, съпругата на бившия нападател на Лацио, а сега на турския Бешикташ Чиро Имобиле.

Капитанът на Италия и Джесика обявиха, че ще стават родите в навечерието на Евро 2024, на което „адзурите“ отпаднаха на 1/8-финалите от Швейцария и така сдадоха титлата.

Тяхната романтична връзка датира от 2016-а. „Срещнах Джиджо чрез общи приятели, когато бяхме още деца. Сгодихме се 16-17-годишни“, обясни на феновете си Алесия. Тя сложи на изчакване кариерата си на интериорен дизайнер, за да последва любимия си във Франция, когато той премина от Милан в ПСЖ. В началото знойната италианка не харесала Париж, но постепенно се научила да го обича и вече говори перфектно френски.