0

С амотата накара Родриго да осъзнае коя е точната жена за него. Нападателят на Реал и Бразилия се събра с бившата си след година раздяла.

Атрактивната кака на футболиста Луана Атик се издаде, че отново са заедно, по време на скандалния мач между Бразилия и Аржентина във вторник. Тя беше на трибуните на „Маракана“ редом до родителите на играча Ерик и Денисис и гордо развя неговата фланелка с №10, пише бразилският „Глобо“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Silva (@_denisegoes)

Родриго и Луана бяха заедно от края на 2019-а, но изненадващо се разделиха миналата година в навечерието на световното първенство в Катар. За да спре спекулациите тогава, инфлуенсърката написа в социалните мрежи: „Да, сама съм. Време е да проговоря по темата, разделихме се, след като седнахме и обсъдихме връзката си“. Въпреки това тя пътува за Катар и на тръгване се похвали: „Отивам за шестата“.

Бразилия обаче не успя да стигне до финала и да триумфира. Това направи Аржентина. Двата големи съперника в Южна Америка се изправиха един срещу друг в квалификация за следващото световно първенство. Именно Родриго беше в основата на скандала с Меси при домакинската загуба с 0:1. Тогава той се нахвърли върху Лео с думите: „Знаем как станахте световни шампиони“.

Феновете на 22-годишния Родриго заподозряха, че той отново е с Луана, на 25, още през лятото. Тогава и двамата публикуваха снимки от Сардиня. И макар да липсваха кадри заедно, бразилката бе запитана върнала ли се е при нападателя. Въпрос, на който тя така и не даде отговор. Затова и медиите в Бразилия заключиха, че това е просто клюка. Сега обаче доказателство има и то бе дадено от самата госпожица Атик.