0

С емейство Зидан е на върха на щастието, но заслугата за това не е футболна. Енцо, най-големият син на Зизу, каза „да, да“ на венецуелката Карен Гонсалвес на много стилна сватба, която се състоя в Маракеш, Мароко. 

Двойката потвърди сключването на този брак на 23 декември с няколко снимки в социалните си мрежи за специалния момент:  „23.12.22. Завинаги".

Енцо и Карен бяха принудени да отложат сватбените си планове поради коронавируса, както се случи с много двойки, които трябваше да чакат дълги месеци, за да узаконят брака си. Първоначално двамата, които са заедно от 2018 г., планират да си кажат заветното „да“ миналата година, но санитарните ограничения отложиха желанията им.

По наличните кадри изглежда, че церемонията е била интимна с присъствието на роднини и близки приятели на двойката.

Лука, братът на Енцо, е единственият от семейството на Зидан, който е споделил моментна снимка в социалните мрежи от този толкова специален ден, докато баща му, обичайно сдържан и пестелив откъм публични изяви, за момента не е предложил никаква снимка в профилите си.

Семейство Зидан вече преживя огромна радост от връзката между Енцо и Карен – раждането на Сия миналия май. Появата на мъничката принцеса направи от Зизу дядо за първи път на 49-годишна възраст.

И докато Енцо Зидан е добре познат заради знаменитата си фамилия и футболната си кариера, то Карен Гонсалвес е по-малко известна, въпреки че е активистка срещу режима на Николас Мадуро в родната й Венесуела.

Карен напуска родината си едва на 19 години в търсене на късмет в Испания.

Това е първата сватба на едно от децата на Зизу и съпругата му Вероник Фернандес. Наред са по-малките братя Лука (24 г ), който е вратар в Ейбар, Тео (20 г.), халф на Кастиля, втория тим на Реал Мадрид, и Елияз, защитник в юношеския тим на Реал М, навършил 17 г. днес, 26 декември.