0

С емейство Бекъм отново е във вихъра на скандала.

Този път повод стана дебютът на най-малкия син на Виктория и Дейвид на корицата на списание. Круз позира само по гащи за i-D и даде интервю, в което разказа за мечтата си да пробие в музикалната индустрия.

Известните му родители не пропуснаха да отбележат колко се гордеят с отрочето си. „Толкова горещо, толкова горд баща“, написа бившият футболист. Не така обаче мислят хората на Острова. Вълна от недоволство заля социалните мрежи. Сесията беше определена като експлоатация на непълнолетен. На 20 февруари Круз навърши 17, а кадрите са заснето докато е бил още на 16.

„Круз Бекъм полугол на корица е двоен стандарт. Представяте си възмущението, ако това беше момиче на 17“, пише гневен потребител в Туитър. „Защо е социално приемливо Круз да позира по бельо, хванал чатала си, и с татуировки. Защо е приемливо да демонстрира татуировка, направена още докато е на 16. И защо Виктория го раздухва?", добавя друг. Трети пък го оприличава на „надрусана проститутка“.

 

Всички погледи са в снимките и интервюто на тийнейджъра остава на заден план. В него той разказва за съвместната си работа с Пу Буър, американецът написал голяма част от текстовете на песните на Джъстин Бийбър. „Бяхме няколко пъти в студиото, направихме записи“, похвали се най-малкият син на Бекъм, който тръгва по стъпките на майка си Виктория. „Преди време се пробвах и във футбола, но разбрах, че музиката е моето призвание“, разказва още Круз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)