0

С ексапилната Йована Томич стиска здраво палци на баскетболния отбор на Сърбия в полуфинала тази вечер (8 август) срещу САЩ на Олимпийските игри в Париж.

Брюнетката е не просто голяма фенка, а жената до един от националите – Урош Плавшич, който това лято подписа договор с Цървена звезда. Преди това 25-годишният център играеше за друг тим от Белград – Мега Баскет. Той беше част от колежанския отбор на университети в Аризона и Тенеси, но през 2023 не бе избран в драфта на НБА.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomić (@jovi_tomi)

Йована стана популярна в родната Сърбия след участието си в известно риалити предаване. Тя също така е модел и посланик на клиника за пластична хирургия. Самата тя има бакалавърска степен по молекулярна биология и физиология.

В социалните медии Йована се подвизава като Йови Томи, а най-популярният й клип в Тик-Ток е събрал цели 1,1 милиона гледания.

В навечерието на игрите пък тя публикува забавен клип с Урош и написа: „Висок, красив и отива на игрите. Браво, любов моя“.

@jovitomi visok, zgodan i ide na olimpijske igre sto da ne 💛 bravo ljubavi #jovitomi #jovanatomic ♬ original sound - Tamara Milutinović