0

П икантна клюка за любовния живот на Карлос Сайнц обикаля Формула 1 в последните дни. Тя гласи, че пилотът на Ферари и половинката му Ребека са допуснали трети човек във връзката си.

Между двамата се е наместила красивата блондинка Лилия Уудъл. Тя беше край пистата миналата седмица, където испанецът завърши трети в Гран при на Монако. След това всички заедно отпразнували успеха, като по време на партито двете жени без срам демонстрирали близки отношения, твърдят клюкарски издания. Кадрите се завъртяха в Инстаграм, а след това и в някои медии. Първи за вероятната тройка съобщи бразилският Extra.

Лилия също като Ребека Доналдсън е популярен модел. Снимала се е за някои от най-големите агенции, а ангажиментите й за безчет. Тя е англичанка, живее в Лондон и това лято ще навърши 28. Различава се с година по-голямата приятелка на Сайнц и по цвета на косата – руса е, а Ребека е чернокоса.

Двете най-вероятно се познават покрай професионалните си ангажименти, но засега всичко е само в сферата на догадките. Но има и факти, които никой не може да оспори, и те са, че Лилия беше в Монако, влезе в бокса на Ферари и си прекарваше много добре с Ребека. „Един забавен уикенд“, написа хубавицата под кадрите от състезателния уикенд. След като клюката бързо обиколи сайтове и социални мрежи някой фенове побързаха да обяснят, че всъщност двете момичета са близки приятелки и няма нищо друго.

Карлос и шотландката Ребека са заедно от около година. За първи път те се появиха заедно през лятото на 2023-а малко след като той скъса с испанската журналистка Иса Ернаес. Завършила е училището в Пърт, което на своята официална страница твърди, че „вероятно е най-старото в Шотландия и може да проследи произхода си назад до 12-и век, когато е създадено от бенедиктски монаси“.

Статията в бразилския Extra

 Статията в бразилския Extra
print screen

Своята кариера Ребека дължи на майка си, която я записва на кастинг, когато е на 17. В първите месеци от пандемията през 2020-а шотландката използва свободното си време, за да създаде собствена марка спортни дрехи, която сега продава с голям успех.