0

Д жак Грийлиш не попадна в състава на Англия за европейското първенство, но това няма никакво значение за него, тъй като му предстои най-хубавото нещо на света – да стане баща.

Неговата любима Саша Атууд е бременна, обявиха двамата в социалните мрежи. Те публикуваха мила снимка, на която халфът на Манчестър Сити е обгърнал с ръце наедрялото коремче на красавицата. „Половината от мен, половината от теб – повече от благословени“, написа Саша. „Най-голямата благословия в живота“, добавя пък футболистът.

Половината английски национали се изредиха да поздравяват Грийлиш за щастливата новина. Включиха се също така бивши и настоящи звезди на Сити – отбора, в който 28-годишният халф играе от лятото на 2021 година. Изминалият сезон обаче не беше никак добър за него, макар „гражданите“ да станаха отново шампиони, което обяснява и решението на селекционера на националния отбор Гарет Саутгейт да не го вземе на европейското.

Това даде възможност на Джак да прекара няколко романтични дни с бременната Саша в Сардиния. Двамата са заедно още от ученическите години и са минали през какво ли не, включително и няколко изневери на футболиста.

Самата Саша е една от най-популярните футболни половинки в Англия, а в Инстаграм може да се похвали с 290 000 последователи. Хубавицата се занимава с мода от 13-годишна, а в днешни дни заработва много добре като модел.

В последните дни от декември 2023-а тя изживя голям кошмар. Любимата била в новата къща на футболиста заедно с майка му Карън, баща му Кевин, баба му, двете му сестри и брат му, както и още трима техни приятели. Събрали се да гледат гостуването на Манчестър Сити на Евертън във Висшата лига, но по едно време чули странни звуци на втория етаж. Грийлиш-старши реагирал бързо и адекватно – натиснал паник бутон и след минути пристигнали охранители и полицаи. Крадците обаче успели да изчезнат, задигайки много ценни бижута и часовници на стойност 1,15 милиона евро.