0

Г ригор Димитров използва кратката почивка преди първия Мастърс за сезона в Индиън Уелс, Калифорния, за да съчетае полезното с приятното.

Първата ни ракета тренира усилено на корта и във фитнеса в Лос Анджелис, където се е настанил в суперлуксозна къща.

30-годишният хасковлия показа в клипче как разпуска след интензивните занимания под горещото слънце. На видеото се вижда, че вечер редува сауната с плуване в басейна. В Инстаграм, където се радва на 1 млн. последователи, звездата се похвали, че запълва свободното си време и с шах и билярд. Димитров, който е много запален по изкуството, обиколи и няколко арт местенца в Ел Ей и се снима под огромна буква G, с която започва името му на латиница.

След ранното отпадане в Делрей Бийч и Акапулко Григор се срина до №37 в света, но сега се насочва с нови сили към пустинния град Индиън Уелс. Надпреварата с награден фонд $9,6 млн. е от 10 до 20 март и е изключително важна за нашето момче. Миналия сезон Димитров проби до полуфинал, отстранявайки по пътя си настоящия №1 Даниил Медведев. През 2021-а обаче турнирът се проведе през октомври, така че 360-те точки, които Григор има да защитава, няма да се отразят веднага на ранкинга му.

 

Бившата приятелка на българина Никол Шерцингер пак се преоблече като кралица за традиционния карнавал в Ню Орлиънс. Там така отбелязват католическия празник Марди Гра, което в превод от френски означава Мазния вторник. Това е последният ден пред началото на великденските пости и кулминацията на карнавала. 43-годишната певица бе в компанията на новия си приятел Том Еванс (36), който бе национал по ръгби на Шотландия. Двойката гостува на колегата на Никол – Хари Коник-джуниър, който влезе в ролята на неин кавалер за карнавала и съответно стана крал. Носителят на „Грами“, който е също актьор и тв водещ, е родом от Ню Орлиънс и истинска знаменитост в града.