0

П оредната изцепка направи суперзвездата на Манчестър Сити Джак Грийлиш. 27-годишният футболист, когото таблоидите на Острова наричат „парти животно“, е забърсал стюардесата Ясмин Мидълтън.

Това се случило по време на 6-дневната му забежка с приятели до Лас Вегас, където той поля требъла със Сити. В английската преса се появиха кадри, на които Грийлиш се весели в компанията на чаровната Ясмин. Според „Сън“ двамата са се запознали на 23 юни в Zouk клуб в хотел „Ризортс Уърд“, където националът беше отседнал. Г-ца Мидълтън (22), която работи за „Бритиш Еъруейз“ и върти своя клиника за красота, била с група приятелки. На следващия ден тя публикувала в социалните медии селфи с халфа, но по-късно го изтрила. Брат й Коран потвърди, че е видял снимката. „Мисля, че тя беше излязла със своите дружки, които са се смесили с неговите приятели“, разказа той.

Източник на „Дейли Мейл“ пък коментира: „Джак обожава тези ваканции по мъжки през лятото. Все пак е работил през целия си живот за тях и ги заслужава“.

В същото време детската любов на Грийлиш - Саша Атууд, която понесе много забежки на играча, беше на 10 000 км от него. Тя разпускаше в италианското градче Соренто, а после посети и остров Капри.

За да отдаде дължимото на официалната си приятелка, Джак я заведе миналата седмица в един от най-скъпите хотели в Европа - в Южна Франция. Там със Саша спаха в баровския „Отел дю Кап-Еден-Рок“ в Антиб срещу 14 000 паунда на нощ.