0

С екси украинка приклещи Григор Димитров и Новак Джокович, докато те се връщаха изтощени от тренировка в пустинята. Българската и сръбската звезда почват участие на първия Мастърс за сезона в Индиън Уелс, съответно срещу 88-ия в света Александър Мюлер (Фр) и 69-ия Александър Вукич (Авл).

Разгорещени от 30-градусовите жеги, Гришо и Ноле все пак намериха сили за феновете си, сред които е и треньорката по тенис Ангелина Шахрайчук. 24-годишната красавица попита своите 23 000 последователи в Инстаграм: „Кого бихте избрали за свой партньор на двойки или на микс – Джокович или Димитров?“.

Бившата състезателка е родена в семейство на украинци в Германия, но е завършила университета „Бейлър“ в Тексас и живее във Флорида. Благодарение на страхотното си тяло Ангелина се изявява и като модел.

По всичко личи обаче, че тя само за кратко е привлякла вниманието на Григор, който е придружаван в Калифорния от Лолита Османова. Звездата ни скъса с 30-годишната рускиня през есента на 2022-ра, но вероятно двамата са се събрали в края на 2023-та, която иначе мина под знака на романса му с Мадалина Геня. Сега между забавленията с приятелки Лола не спира да пуска свои снимки с влюбен поглед.

По случай 8 март Гришо остави на заден план сърдечните си трепети и се обясни в любов на майка си Мария, която е учителка по физическо възпитание и бивша волейболистка. „Тя е моят модел на подражание, душата на компанията, моят герой – моето абсолютно всичко“, увери в интервю пред ATP хасковлията, който при успех на старта ще срещне победителя от Адриан Манарино (Фр) или Томаш Махач (Чех).