0

Г ригор Димитров се позабавлява в компанията на две българки по време на парти, предшестващо турнира „Мастърс“ в Маями.

Първата ни ракета стартира тази нощ 12-ото си участие срещу Ян-Ленард Щруф (Гер), като преди това отиде на вечеринка, организирана от „Лакост“.

Сред рекламните лица на марката са близначките Елеонор и Вержини Чакърови, които украсиха събитието в клуб на атлантическото крайбрежие. Двете започват да тренират от 9-годишни, но така и не пробиват сред първите 1000 на ранглистата. Преди 9 г. се установяват в САЩ, за да учат и да играят в една от най-престижните местни университети, а от 5 г. живеят в Маями. 

Вержини завършва международен бизнес и е била финансов анализатор в Citi Bank, която е основният спонсор на тенис надпреварата в „Хард Рок Стейдиъм“. Елеонор също е работила в банката, а освен по бизнес администрация има диплома за мениджър по информационни технологии. Освен това 28-годишните сестри имат своя марка продукти за здраве и красота Ved Wellness.

И докато Григор си общуваше с Чакърови, бившата му приятелка Лолита Османова се отдаде на луди партита в Дубай. Със свои приятелки рускини тя не спря да обикаля плажовете, ресторантите и баровете в пустинния рай.

Османова се е отдала на безкраен празник, откакто скъса с българина.

 Османова се е отдала на безкраен празник, откакто скъса с българина.
Инстаграм

28-годишната Лола и Гришо, който през май навършва 32, се разделиха в края на 2022 г. Преди това двамата винаги бяха заедно по това време във Флорида, където семейството на богатата наследничка притежава апартамент в небостъргач.