0

Д войката за пример Лионел Меси и Антонела Рокуцо е на път да се разпадне, твърдят медиите в родната им Аржентина.

Ябълката на раздора е известната местна журналистка София Мартинес (30), която отразява мачовете на националния отбор и беше неизменно до него при триумфа му в Катар. Тя взе интервю от Меси в Париж, след като той за осми път получи „Златната топка“, като още тогава бяха забелязани недоволните погледи от страна на законната му половинка. Близки до семейството увериха, че по време на събитието отношенията между Антонела и мъжа й били дистанцирани, а когато тя се опитала да го целуне, той се дръпнал.

След това Софи, естествено, се добра до Лео след победата с 1:0 над Бразилия в континенталните квалификации за Мондиал 2026. Успехът на аржентинците е исторически, тъй като световните шампиони нанесоха първа домакинска загуба на съперника в историята на пресявките.

За криза в брака на Лео и Антонела говори и поведението им в социалните мрежи, където те не си харесват и коментират публикациите.

Чаровната брюнетка е детската любов на 36-годишния нападател, който се венча за нея през 2017 г., а връзката им продължава вече 15 г. Синовете им Тиаго, Матео и Чиро са съответно на 11, 8 и 5 г.