0

Г олямата любов между легендата на Рома Франческо Тоти и тв водещата Илари Блази е приключила.
Това твърди сайтът Дагоспия, според който двамата се били скарали жестоко на 5 февруари по време на семейно пътуване до град Кастел Гандолфо.

Причина за разрива станало момиче, с което бившият футболист имал връзка от известно време и нещата се задълбочили. Според клюката обаче Блази (40) първа кръшнала със свой колега. От този момент нататък тя вече не била единствената жена за Тоти. Че нещо между него и Илари не е наред, стана ясно още през септември, когато тя не дойде на празника по случай 45-ия юбилей на мъжа си. В петък тя отишла сама на откриването на ресторант на Флавио Бриаторе, а след това обиколила нощните заведения със своя приятел хореограф Лука Томасини. Именно в неговата компания г-жа Тоти отиде на екскурзия в Лапландия през декември.

Връзката й с Франческо започна преди 20 г. и през цялото това време те бяха любимци на цяла Италия. Приказната им венчавка на 19 юни 2005 г. бе предавана пряко по телевизията, а кадрите на излизане от базиликата „Ара Коели“ напомниха кралска сватба заради стотиците римляни, излезли да ги приветстват. Само 5 месеца по-късно Илари роди син Кристиан, а след това дари съпруга си и с дъщери Шанел (14) и Изабел, която на 10 март ще навърши 6 г.

Освен че се радват на завидно богатство, което сега ще се налага да разделят, звездите ще трябва и да заживеят отделно. В момента те обитават апартамент с 36 стаи на последния етаж на сградата EuroSky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Любопитното е, че въпреки дългата си връзка с Принца на Рим, Илари има зад гърба си и кратък брак с Шон Роуландс, офис служител от Англия.
Неотдавна Блази даде интервю, което сега изглежда пророческо. „Намирам свободата да избираш за секси. Нещата с Франческо вървят, но в живота никога нищо не се знае. Всичко може да се промени. Затова искам да съм независима, а не зависима от мъж“.

Според злите езици в последните години красавицата е искала да контролира изцяло съпруга си и го отдалечила от най-близките му хора.