0

Ф утболната легенда на Нидерландия Денис Бергкамп вече е горд дядо на момиченце.

С внучка Ломи го дари щерка му Естеле, която вече три години ходи с халфа на Евертън Дони ван де Беек. „Най-хубавото чувство на света. Нашата малка принцеса се появи в белия свят, за да ни направи най-гордите родители. Обичаме те до луната и обратно, Ломи ван де Беек“, написа щастливата майка.

 

Бебето проплака за първи път в събота. „Добре дошла, Ломи“, написа Дони, който беше до любимата си по време на раждането. В същия ден Евертън имаше мач срещу Манчестър Юнайтед, чиято собственост е футболистът. Заради клауза в договора му за преотстъпване Ван де Беек нямаше право да играе. Освен това наскоро той се възстанови от контузия.

Откакто дойде от Аякс в Юнайтед през лятото на 2020, националът на Нидерландия играе рядко, но сега спряганият за бъдещ треньор Ерик тен Хаг смята да му даде втори шанс. Двамата работеха заедно три години в гранда от Амстердам и имат отлични отношения.

Естеле Бергкамп е родена през 1996 в Лондон, една година след трансфера на баща си в Арсенал. Красавицата е с година по-голяма от футболиста и е с него още от първия му ден в Англия. Себе си тя представя като: „Родена и израснала в Лондон. Учила и живяла в Амстердам. Преместила се в Манчестър за ново приключение“.