0

Т омас Партей ще се завърне в Арсенал за новия сезон като сгоден мъж.

Ганаецът предложи на любимата си Джанин Максон още в първия ден от романтичната ваканция. Направи го по залез на брега. Влюбените гълъбчета не посочиха къде са, но според фенове на „артилеристите“ става въпрос за Малдивите.

Къдрокосата изгора на най-високоплатения африкански футболист е успешен модел. Тя има договор с агенция от Лондон, но за известно време трябваше да прекъсне работа, тъй като беше бременна. През февруари хубавицата дари играча на Арсенал с дъщеря.

За нея не се знае много, тъй като попадна в полезрението на медиите едва след като се хвана с Партей някъде в края на 2022 година. И двамата не публикуват общи снимки и рядко дават повод на светските хроникьори да се занимават с личния им живот. Това най-вероятно е заради миналото на национала на Гана, за когото сватбата с Джанин ще е втора.

Точно преди две години той се венча за мароканката Сара Бела, в която по онова време беше лудо влюбен. Заради нея дори прие исляма и се прекръсти на Якубо. В Арсенал обаче остана да се подвизава като Томас Партей, тъй като именно така е познат сред феновете. “Аз съм с жената, която обичам. Другите момичета може и да ми се разсърдят, но това не е проблем“, пошегува се тогава Томас. Чувствата му към Сара явно бързо-бързо са изстинали, тъй като само няколко месеца след сватбата с нея той се хвана с настоящата си любима Джанин Максон.

Партей има едва 14 мача за Арсенал този сезон, тъй като се бореше с контузии – първата от края на август до началото на октомври, а след това и от края на октомври до края на февруари. Отборът от Лондон изпраща добър сезон, в който до последно се бори за титлата с Манчестър Сити.