0

Д ългоочакваната сватба на футболиста на Блекбърн Брадли Дак и тв водещата Оливия Атууд най-накрая се състоя в 5-звезден лондонски хотел.

Дрескодът за всички 80 гости беше черният цвят, на който заложиха и приятелките на булката по време на моминското й парти в Ибиса.

29-годишният Дак и Атууд (32) се познават от 8 г., но се събират и сгодяват едва през 2019-а, като веднъж отложиха бракосъчетанието си заради пандемията, а втори път - заради контузия на коляното на халфа. Сега Оливия, чиято звезда изгря в риалитито „Островът на любовта“, беше отведена до олтара от баща си Каи. За големия ден тя заложи на дантелена рокля за 30 000 паунда, изработена от прочутата израелска дизайнерка на сватбени тоалети Галя Лахав.

Красивата церемония се състоя в хотел „Булгари“ в Найтсбридж, който за първи път бе домакин на сватба. Цяла фирма се грижеше за украсата от цветя, която наброяваше 10 000 рози и още 25 000 други цветя.

За тържеството и подготовката му разказва режисираният от Атууд сериал „Оливия взима своята сродна душа“, като за снимките булката разчиташе на подкрепата на току-що омъжената си сестра Джорджия и на най-добрата си приятелка Шарлът. Те влязоха и в ролята на шаферки, каквито иначе Оливия не искаше да има.

Кулминацията беше разрязването на 8-етажната торта, чиято цена според „Дейли Мейл“ е 10 000 паунда. Сега на Дак му предстои да си търси нов отбор след 6-годишен престой в Блекбърн, тъй като договорът му не бе подновен въпреки 7-те отбелязани от него гола в 33 мача този сезон. Преди това обаче е меденият месец в Дубай - скъпо място за младите, защото именно там Брадли поиска ръката на своята Оливия.