0

П ринц Хари и Меган Маркъл ще са сред гостите на Супербоул утре вечер в Лас Вегас. Звездната двойка ще смогне за големия финал, въпреки че междувременно Хари прекоси океана, за да види болния си от рак баща крал Чарлз.

Той замина с полет на „Бритиш Еъруейз“ от Лос Анджелис във вторник и пристигна в кралската резиденция в 14:42 часа, като прекара с татко си 45 минути - първият им по-дълъг контакт от 15 месеца. Срещата им била кратка, защото кралят бил уморен след процедура предния ден.

39-годишният херцог на Съсекс дори смогна да се появи в четвъртък на наградите на НФЛ Honors. Там той връчи приза „Мъж на годината“ на футболиста на Питсбърг Стийлърс Камерън Хейуърд, но не спомена Чарлз в речта си.

С Меган решиха да останат в Града на греха за мача, в който Канзас Сити Чийфс ще защитава титлата си срещу Сан Франциско Форти Найнърс. Построеният за 2 милиарда долара преди само две години стадион Allegiant е с капацитет само за 71 000 зрители, така че битката за места беше свирепа. Цените на билетите в най-скъпия финал в историята почват от $7500 и стигат до $2,5 млн.

Междувременно смятаният за най-богат спортист в света пръсна $1,2 млн. за ВИП апартамент на стадиона във Вегас. 46-годишният бивш световен шампион по бокс в цели пет дивизии показа разписки за наема и коментира в Инстаграм: „Не целувам задници и никога няма да искам нищо, особено за да получа място на Супербоул. Сега имам собствени места и мога да каня когото си поискам! Късметлия съм, че мога да взема 34 души със себе си, за да преживеят своя първи Супербоул в Лас Вегас”.