0

Х ейтър успя да докара до бяс инфлуенсърката Киара Насти, която на 20 юни се омъжи за халфа на Лацио Матия Дзакани, а през ноември 2022-ра му роди син Тиаго. Пред своите 2 млн. последователи в социалната мрежа 25-годишната италианка публикува видео, на което танцува с бебето в прегръдките си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Това предизвика следния коментар от недоброжелателен фен: „На колко години си? Изглеждаш като малко момиче, а не като майка. Никога не поглеждаш детето, но винаги има кой да плати и да се грижи за него. Живееш фалшив живот и в деня, когато нещо се обърка, ще преживееш най-големия провал в историята“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Това докара бурна реакция от страна на Насти, която в последните дни не спира да публикува свои снимки от различни курорти. „Честно казано, откакто се е родил, гледам малкия сама, дори нямам семейство в града. А вие сте имали възможността да бъдете добър и мил човек, а вместо това не сте го направили. Вместо това сте грозен, зъл и вече сте се провалили. Ти си концентрация на злоба и дисхармония, не искам да дишам един въздух с теб“.