0

К расивата Екин-Су Чулчулоглу потвърди, че между нея и Григор Димитров има нещо.

Още преди месец „Дейли мейл“ съобщи, че двамата са заедно, но сега по темата говори и замесената в клюката. Тя участва в предаването Watch What Happens Live на Bravo TV и бе изненадана от водешия Анди Коен с въпрос за нашия тенисист. Британката от турски произход обаче бързо се окопити и отговори: „Ние сме приятели, поддържаме връзка. Това е личният ми живот“. Не уточни обаче дали под приятели има предвид и нещо повече.

Новинта за Григор и участничката в риалити предаването „Островън на любовта“ тръгна по време на Откритото първенство на САЩ. Тогава „Дейли мейл“ съобщи, че двамата били забелазяни първо в Париж, а след това и на кортовете в Монте Карло, където Григор живее. Изглеждали много щастливи заедно, а Еркин-Су посоянно се смеела. Тенисистът обаче бил този, който държал да бъдат дисретни и да запазят отношенията си в тайна.

Сегашното изказване на хубавицата, която е на 30 и е с три години по-млада от Димитров, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. „Половинките имат негативно влияние върху някои играчи. Пази се, Димитров“, „Григор е играч“, „Обичам Гришо, но, но... Той май не е улегнал човек“, са само част от реакциите за евентуалната любовна история между световния №10 и британката.

Приятелката на първата ни ракета е личност с разностранни интереси. Участвала и в други риалити предавания, конкурси за красота, има издадена книга, а освен това се е снимала и в турски сапунени опери. В една играе ролата на фотографка от Лондон, която спасява живота на главния героя, а в друга се превъплащава в ролята на сериен убиец. Госпожица Чулчулоглу има и голямо сърце. През 2003-а тя дари пари ва Британския червен кръст за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия, сред които бяха и нейни роднини.

Григор пък в момента е в Китай, където отказа турнира в Пекин. Въпреки това той не спира да се забавлява и демонстрира отлично настроение. Той се вживя в ролята на барман и раздаваше кафе на феновете. След това пък се премини в розово и се разходи из улиците на столицата.