0

В ръзката на Мелиса Сата с далеч по-младия от нея тенисист Матео Беретини продължава да бъде една от най-обсъжданите теми.

Мнозина не само не приемат отношенията между двамата, но подхождат с агресия и хули към 37-годишната телевизионна водеща. Това разкри самата Сата в дълъг монолог в предаването Le Iene.

Сата разказа, че за съжаление е започнала да свиква с обидите към нея в социалните мрежи. Нещата обаче започнали да излизат извън контрол, след като я подхванали и медиите. Поводът са травмите на Беретини, който наскоро призна, че вече не изпитва удоволствие от играта. Водещият тенисист на Апенините отказва турнири. За последно бе на корта на Мастърса в Монте Карло.

„Отдавна съм жертва на инсинуации и обиди за връзката ми. След като приятелят ми се контузи и се оттегли от турнир поради контузия, осъзнах, че проблемът е много по-голям. Важен вестник излезе със заглавие: „Мелиса Сата носи лош късмет“. Заглавие, което е не само неприемливо, но което е индикация за дълбокия сексизъм, просмукан в нашето общество. Преди повече от 160 години Дюма е написал „Търсете жената“. За съжаление този израз все още описва много добре неустоимото изкушение, когато нещо в живота на мъжа се обърква, да обвинят жена му, вещицата, способна да изпие таланта и късмета му. Чели ли сте обратното? Например заглавие във вестниците, в което успешен мъж е обвинен, че носи нещастие на половинката си?“, изля мъката си Сата.

Любовта между Сата и Беретини пламна в началото на годината. Иначе зад гърба си чаровната италианка имаше връзки с доста известни мъже. Между 2006 и 2011 г. тя бе с прочутия голмайстор, а и плейбой Кристиан Виери. После имаше с афера с покойната вече баскетболна легенда Кобе Брайънт. Заради забежката той бе напуснат от съпругата си Ванеса. Последва страстен романс с бившия германски национал Кевин-Принс Боатенг. През 2014 г. Сата роди момче, кръстено Мадокс Принс. Две години по-късно Мелиса и Кевин-Принс вдигнаха пищна сватба. След това обаче нещата взеха да буксуват. Двамата се разделяха и събираха и в крайна сметка през декември 2020 г. обявиха, че се развеждат.