0

В иктория Боня, с която Григор Димитров ходеше през 2019 г., има нова любов. И този път руската моделка, тв водеща и инфлуенсърка е оплела в мрежите си по-млад от нея мъж. Става дума за 30-годишния бизнесмен Руслан Гасанов, който е родом от Якутия, но е собственик на бара SKY5, разположен на 40-ия етаж в един от небостъргачите на Дубай.

Неотдавна Боня, която ще навърши 44 години на 27 ноември, обяви пред своите близо 11 милиона последователи в Инстаграм, че е готова дори да се омъжи. Досега изкусителката няма брак, въпреки че може да се похвали с куп връзки с богати и известни мъже. От 38-годишния Александър Смърфит, син на ирландски милионер, е единственото й дете - Анджелина (11). В последните години Виктория и дъщеря й живееха в Монако, но напоследък красавицата все по-често се задържа в Москва и Дубай заради Руслан, който все още е женен. „В началото общувахме като приятели, виждахме се в обща компания. След половин година ме попита: „Ако не бях женен, щеше ли да ме избереш?“. Два месеца след този разговор се беше решил на раздяла и тогава за първи път дадохме шанс на отношенията си“, разказа в Инстаграм Боня.

„Запознахме се във Вселената. За да ви бъде по-ясно - аз се родих, за да обичам Вика. Отношенията ни продължават от 2 години. В нея най-много ми харесва, че е единствена и неповторима. Има възможност да бъде с когото си поиска“, обясни Руслан.

Законната му половинка Таисия Василешникова обаче уточни, че самият той бави финализирането на брака им: „Бяхме заедно 13 години и още не сме официално разведени, но се надявам нещата да се ускорят. Аз лично нямам желание повече да се цапам с тази мръсотия и ми става лошо от лъжи. Те започнаха да се виждат, когато никой не е имал намерение да се развежда“.

За да се хареса още повече на любимия си, Боня вече е с ново лице, което не показваше от август насам. Тя си направи т. нар. от нея „лисичи очи“ при прочутия хирург на холивудските звезди д-р Као срещу $200 000. Преди това Вика, която бе зарязана от Гришо заради Лолита Османова, си махна и двойната брадичка.

„Д-р Као не искаше да ме оперира и се наложи дълго да го убеждавам, но исках да имам съвсем свеж вид, а не като на изсъхнала ябълка“, обясни любителката на пластичните интевренции.