0

П олицията разследва инцидент в кръчмата на Конър Макгрегър в Дъблин през миналата нощ. В заведението на UFC  звездата Black Forge Inn са били хвърлени две бензинови бомби, съобщи „Сън“.
Макгрегър купи заведението на Drimnagh Road в Крамлин, Дъблин за £2 милиона през 2019 г.
От полицията твърдят, че няма причинени сериозни щети, но призовават свидетели на събитията да се свържат с тях, като най-вече се интересуват от видео кадри от камерите в съседство на кръчмата.

Това е същото място, където Макгрегър достави бутилки от своето уиски Proper No Twelve за Коледата на 2018 г.


Black Forge Inn разполага както с ресторант, така и с бар.
Освен с питейни заведения, Макгрегър има бизнес и с модна линия с Дейвид Аугуст и фитнес приложението „McGregor Fast“. Миналата година той продаде акции в Proper 12 в сделка, която му осигури близо 130 милиона паунда.

Междувременно боецът наскоро показа невероятната си форма, докато тренира във фитнеса преди да се върне в действие. Той сподели едноминутно видео, с което доказа, че се намира в отлично състояние, докато очаква голямото завръщане през 2022 г.
Конър в момента се възстановява от ужасяващия счупен крак, с който се „сдоби“ по време на битката си от трилогията UFC 264 с Дъстин Поарие миналия юли. Според мнозина той е изпреварил графика за възстановяване и очаква завръщане към спаринг през април.

Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро разкри, че се надява бившият шампион в две дивизии да се върне в клетката това лято.