0

Н ай-титулуваният олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс ще става мъжки татко за четвърти път през февруари. 38-годишният плувец се ожени тайно за Мис Калифорния 2010 Никол Джонсън на 13 юни 2016 г. в Аризона, където семейството живее и досега.

Двамата всъщност започват връзка през 2007-а, но между 2010-а и 2012-а са разделени. Първият им син Буумър идва на бял свят през юни 2016-а, а два месеца по-късно Фелпс слага край на изключителната си кариера, през която печели 23 титли и общо 28 медала от олимпийски игри – повече отличия, отколкото имат 161 държави. Въпреки невероятните си успехи през 2019-а Фелс признава, че често изпадал в депресия и дори мислел за самоубийство.

Второто дете на Майкъл и неговата връстничка – Бекет, се роди през февруари 2018-а, а Мавърик се появи на 9 септември 2019 г.

В предаването Today Никол сподели: „Бих се радвала да даря Майкъл с момиче, за да може той да изгради онази връзка баща-дъщеря, която аз изпитах в моето детство. Но силно вярвам, че получаваш това, което си заслужил, така че съм много развълнувана да имам още едно момче“.

Моделката каза още, че понякога й е трудно да чува коментари, че има нужда от момиче у дома. “Всъщност се чувствам напълно доволна от мъжката компания, която ме посреща всеки ден след работа”, добави американката, която научила по необичаен начин за последната си бременност. Тя отишла на преглед за главоболие и информирала лекаря, че цикълът й трябва да започне след два дни. Когато той я посъветвал за всеки случай да си направи тест, тя си помислила, че няма шанс отново да чака бебе.

“Майкъл се зарадва веднага, докато на мен ми трябваше известно време, за да осмисля състоянието си. Аз вече съм майка и много добре знам работата, която ще се изисква от мен. Но съм готова да жертвам две години от живота си за това бебе. Не искам да го наричам изненада, защото е желано. Той е бонусът, който не подозирахме, че ни липсва. Най-сладкото нещо е колко искрено развълнувани са момчетата да се запознаят с брат си. С четири момчета ще бъде лудница, но също така прекрасно“, завършва г-жа Фелпс.