0

О слепителната половинка на Григор Димитров - Мадалина Геня, изпрати дъщеря си в първи клас. Малката красавица, която на 4 април навърши 6 годинки, чу училищния звънец в Милано.

Там Шарлот живее с майка си и баба си Констанца, която много помага в грижите за момиченцето, докато Мади прави кариера на модел и актриса. Детето е плод на любовта между румънката й нейния сънародник бизнесменът Матей Стратан, с когото Геня имаше връзка от пролетта на 2016-а до март 2019 г. Преди това тя бе свързвана с много известни мъже, сред които кинозвездите Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър и Майкъл Фасбендер, както и с дизайнера Филип Плейн.

180-сантиметровата мъжемелачка разказа в Инстаграм как докъм 3 сутринта е надписвала тетрадките и папките на единствената си рожба. Тя показа как дори е изписала „Шарлот“ върху всяко едно моливче и химикалче от несесера на ученичката, която външно е копие на Мадалина.

„Докато ти спиш, аз тъкмо приключих с приготвянето на раницата ти. Толкова се развълнувах, надписвайки всички тези стикери - моето бебче тръгва на училище. Това е животът на самотната майка“, разказа пред своите над 1,1 милиона последователи в Инстаграм Геня.

Сега й предстоят два международни проекта, но не иска да говори за тях от суеверие: „Вместо това бих искала да благодаря на майка ми, която винаги ме е подкрепяла и ме е тласкала да постигна професионалната си мечта и която ми помага с дъщеря ми Шарлот, позволявайки ми да работя без притеснения“.