0

Ф утболната суперзвезда Неймар беше нает от Ким Кардашян да рекламира новата й линия мъжко бельо.

За новата колекция оформящо бельо, което ще бъде представено днес, предприемчивата американка е избрала трима секси спортисти. Освен 31-годишния Неймар това са звездата на НФЛ и тима Сан Франциско Фортинайнърс Ник Боса (26) и тази от НБА и Оклахома Сити Тъндър Шей Гилджъс-Александър (25). „Представяме ви най-удобното бельо, което някога ще притежавате. Три колекции, носени от бразилеца Неймар, американеца Ник Боса и канадеца Шей Гилджъс-Александър“, похвалиха се от марката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

„Разрастването ни и в пространството на мъжкото облекло е важен крайъгълен камък за марката и свидетелство за ангажимента на SKIMS да предоставя решения за всички. Да имаме икона като Неймар за лице на нашата стартираща кампания заедно с участник в Мача на звездите в НБА и най-добрият защитник в НФЛ, говори за факта, че искаме да осигуряваме комфорт на всякаква публика, не само за жени“, обясни Ким и показа първите кадри с новите си модели в Инстаграм, където се радва на фантастичните 364 млн. последователи.

Междувременно Неймар, който лекува тежка контузия на коляното, запълни времето си с покер турнири. В неделя той се включи в онлайн надпреварата PokerStars Titans. Нападателят на саудитския Ал Хилал е завършил на второ място от 59 участници. Парични награди са получили всички, завършили на първите седем места. За своята втора позиция Неймар е прибрал 62 262 евро. Бразилецът е регистриран в играта като Neymar-jr. Първото място е заел литовецът Доминикас Миколайтис, състезаващ се като Mikensonas. Неговата награда е в размер на 86 398 евро.