0

М акара и на 42 години и оттеглил се вече от активния спорт, Златан Ибрахимович не спира да  показва впечатляваща форма. Навръх Коледа ексцентричният швед се съблече по бански, тъй като кара ваканция във Флорида. 

На плажа в Маями, освен с безупречно тяло, Ибра впечатли и с умения, като не пропусна целта си със страхотна задна ножица. А уж се отказа от футбола в края на миналия сезон...

Папараците пък не пропуснаха да го щракнат докато си купуваше питие в бар, къпеше се в морето или позираше за снимки с фенове.

Заедно с него в Маями е и съпругата му Хелена Сегер.

Ибрахимович отлетя за САЩ, като си взе почивка от новата си работа във футбола. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед се завърна в предишния си клуб Милан като старши съветник.

По-рано този месец беше обявено, че той се присъединява към RedBird Capital Partners, които са собственици на италианския клуб. Очаква се той да работи в помощ на футболните операции на Милан и с имиджа на марката.

"Любовта ми към "росонерите" никога няма да умре и възможността да бъда част от бъдещето им по значим начин е нещо, за което можех само да мечтая", признава Златан Ибрахимович.