0

Д еймън Арнет успя бързо да направи име в НФЛ, но със същата скорост може да изпадне зад борда.

В последно време 26-годишният корнербек усилено се плъзга по наклонената плоскост. Затова обвиненията, че е извършил нагла кражба, едва ли изненадаха някого.

Тежките упреци към Арнет бяха отправени от модела на платформата за възрастни OnlyFans Дании Бенкс.

“Е, отидох до тоалетната, той открадна ш****ия ми часовник, взе телефона и изтегли всички пари от сметката ми“, ожали се сексбомбата по време на участието й в подкаста „Приказки от възглавницата“.

Бенкс допълва, че злодеянието е записано на камера.

„Вижда се как той и приятелите му напускат къщата. Правил го е с к***и, а след това по дяволите го направи и с мен“, гневи се надарената дама и допълва, че кармата си знае работата и ще се стовари върху Арнет: „С начина, по който действа, или ще бъде убит, или затворен“.

Арнет е свободен агент и отчаяно се опитва да възроди кариерата си. Това обаче няма да е никак лесно. Бившият играч на Лас Вегас Рейдърс се забърка в страхотни каши. През октомври 2020 г. той блъсна жена с колата си. Година по-късно той бе заснет да размахва пистолет и отправя смъртни заплахи. От Рейдър веднага му биха шута. Но неприятностите не свършиха дотук. През януари 2022 г. Деймън бе арестуван заради притежание на незаконно оръжие и забранени вещества. Месеци след това бе спипан да кара с изтекла книжка. Наскоро играчът се съгласи на споразумение и бе осъден на 50 часа полезен труд и глоба от 2000 долара. Заради проблемите едва ли ще се намери отбор от Националната футболна лига, който да рискува с Арнет. Докато таи надежда това да се случи, корнербекът може да се отдаде на другата си голяма страст - музиката. Състезателят се пробва като рапър със сценичното име NWG Suave.