0

Л егендарният вратар Икер Касияс пази топли чувства към бившата си съпруга Сара въпреки турбулентния им развод.

40-годишният футболист отправи трогателно послание към спортната журналистка по случай 38-ия й рожден ден.

„За нови мечти, които да осъществяваш! За нови сбъднати мечти! Наслаждавай се дори и някоя буря да опита да те спре по пътя! Пълен напред! Честито, момиче! За още една година, за да забравим предишните“, пожела Касияс, който се раздели със Сара през пролетта на 2021-ва след 12 години луда любов. Плод на брака им са синовете Мартин (8) и Лукас - на 5 г. 

Разривът между испанските звезди предизвика истинска медийна буря в родината им, за която намеква Икер. Малко след като той се изнесе от дома им, жълтата преса го нападна яростно, защото Сара се бореше със злокачествен рак на яйчниците. Самият Касияс прекара инфаркт на 1 май 2019 г. и всички тези проблеми се отразиха на двойката, която заживя в съседни къщи в баровския район на Мадрид - Посуело де Аларкон.

Напук на всичко Икер и Сара съхраниха приятелските си отношения в името на децата и демонстрират топли отношения в социалните мрежи, където той има 17,2 млн. последователи, а тя - 3 млн. 
Междувременно бившият ас на Реал (Мадрид) и националния отбор беше свързан с 29-годишната българка Надя Александрова, която според клюката имала отношения със стража от 2019 г. "Писна ми различни хора да измислят истории за мен – заяви Касияс. - Затова реших моите адвокати да инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация, и те ще трябва да докажат в съда. Постоянният медиен тормоз, на който сме подложени както семейството ми, така и аз лично, ни причинява непоправими щети“. 

Неговото обръщение не попречи папараците да преследват Сара, която продължи да работи в радио „Марка“ и като посланик на УНИЦЕФ. Красавицата бе спрягана с бизнесмена от Канарите Хосе Луис Кабрера и певеца Кики Моренте (32).