0

И лари Блази запозна децата си с новия си любим – Бастиан Мюлер.

Телевизионната водеща организира парти за рождения ден на дъщеря си Изабел. Момиченцето навърши 7 и е най-малкото дете от брака на красавицата с бившия капитан на Рома Франческо Тоти. Двамата са разделени от февруари миналата година и водят шумно дело по развода си. Карат се дори за чанти, обувки и часовници.

Мюлер е германски предприемач и за връзката му с Илари се заговори през ноември, когато двамата бяха засечени в Швейцария. Сега той долетя в Рим от родината си специално за купона на Изабел и я зарадва много, като я заведе да си избере истинско зайче за подарък.

По време на самото тържество обаче немецът деликатно стоял настрана, за да не нарушава най-скъпите моменти на любимата си с рожденичката и останалите две деца – 15-годишната Шанел  и Кристиан, който е на 17.

Бащата Франческо Тоти пък не присъства на празника на дъщеря си. По същото време той беше заедно с новата си Ноеми Боки в Дубай, където се състоя поредното издание на падел лигата на звездите. Освен Принца на Рим в тура участваха и други известни бивши футболисти, сред които Андрий Шевченко, Кристиан Панучи, Марко Матераци, Венсан Кансела и дори селекционерът на Италия Роберто Манчини.