0

К илиан Мбапе не изживява най-добрия си период на терена с ПСЖ, но това не му пречи да се присъедини към престижен отбор – този на луксозната френска модна марка Dior.
Парижкият клуб стана едно от главните действащи лица в споразумението с марката, която става изключителен моделиер на облеклата за парижани през този и следващия сезон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

В съобщението за договора са публикувани и снимки начело с Мбапе, докато моделиерите на „Диор“ му взимат мярка, а той позира със сериозно лице, държейки чисто бяла топка, която контрастира идеално с черния цвят на костюма му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Мбапе не е единствената звезда на ПСЖ, която става лице на „Диор“ - в „отбора“ са още Канг Ин Лий, Кимпембе, Милан Шкриниар и Мукиеле. Те стават манекени на новите и ексклузивни дизайни на Ким Джоунс, артистичния директор на Dior.

Моментът за рекламната кампания изглежда чудесно подбран, тъй като именно Килиан Мбапе бе главен герой с двата си гола за победата на Франция с 2:1 над Нидерландия, класирали „петлите“ на финалите на Евро 2024.